Rob de Vries :-)

uit Enschede

Gmail - Tweede adres Googlemail.com

Beoordeel dit item
(7 stemmen)

Iedereen die beschikt over een Gmail adres, (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) beschikt automatisch ook over een tweede e-mailadres die gebruikt kan worden. Omdat Google in bepaalde landen het Gmail domein niet mag gebruiken gebruikt het bedrijf hiervoor in plaats van Gmail het Googlemail domein. Dit houdt vervolgens automatisch in dat alle gebruikers met een Gmail adres ook beschikken over het tweede Googlemail adres.

Het gaat in dat geval om het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het voordeel hiervan kan zijn dat je dit adres kan gebruiken voor bijvoorbeeld een website en deze zodoende kunt filteren terwijl je het eigen Gmail.com adres opgeeft voor andere doeleinden. De e-mailberichten worden wel allemaal naar hetzelfde account gestuurd.

Andere opties

Naast dit kun je nog meer doen met je e-mailadres bijvoorbeeld met het oog op het instellen van filters. Zo kan je een e-mailadres voorzien van puntjes en een plusteken, je kun dan bijvoorbeeld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. omtoveren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is mogelijk.

Aanvullend daarop kun e-mailadressen samenstellen met een plusteken, bijvoorbeeld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op basis van deze adressen kun je dan weer filters instellen.

Gelezen: 6673 keer
Meer in deze categorie: Gmail - Filters instellen »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

PayPal Donatie

Een kleine donatie van 2 Euro om de site te kunnen behouden.