Rob de Vries :-)

uit Enschede

Vroeger naar huis toe

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Drie vrouwen werken op hetzelfde kantoor. Op een dag komen ze erachter dat hun bazin eerder naar huis gaat dan normaal. Dit gaat zo een week door.

Op een gegeven moment besluiten de drie dames ook maar wat eerder naar huis te gaan. De bazin komt tenslotte nooit terug en ze belt evenmin nadat ze is weggegaan.

De brunette vindt het heerlijk dat ze wat eerder naar huis kan. Ze tuiniert wat, kijkt een film en gaat vroeg naar bed. Heerlijk!

De roodharige is ook in haar nopjes, aangezien ze nog even langs de sportschool kan voordat ze een afspraakje heeft. Super!

De blondine is zonder meer ook blij dat ze eerder naar huis kan. Echter, thuis aangekomen hoort ze verdachte geluiden uit de slaapkamer. Ze sluipt de trap op en kijkt door een kier de slaapkamer binnen. Daar ziet ze tot haar grote schrik haar man in bed met haar bazin!

De volgende dag, wanneer de bazin weer eerder is weggegaan, overleggen de brunette en de roodharige of ze weer eerder zullen vertrekken. Ze vragen de blondine of zij ook eerder weg wil. Deze antwoordt:
Mij niet gezien hoor! Ik werd gisteren bijna betrapt!.

Meer in deze categorie: « Vreemdgaan Wekker »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

PayPal Donatie

Een kleine donatie van 2 Euro om de site te kunnen behouden.