Rob de Vries :-)

uit Enschede

Partnerruil proberen

Beoordeel dit item
(1 Stem)

2 vrienden gaan een weekendje weg met hun vrouwen. Naar een pensionnetje aan zee. En ze hadden vooraf afgesproken, dat ze zouden proberen hun vrouwen zo gek te krijgen, om een beetje aan partnerruil te doen. Goed, voor het diner stoppen ze die wijven al vol met drank, nog flink wat wijn aan tafel en algauw vonden de dames het eigenlijk ook wel een goed idee.

Één van de 2, had ongelofelijke voorpret, omdat hij wist dat zijn vrouw ongesteld was. Die gasten hadden ook afgesproken, dat ze de volgende morgen bij het ontbijt met hun koffielepeltje tegen hun kopje zouden tikken, om elkaar aan te geven hoeveel keer ze gescoord hadden die nacht.

Dat de volgende morgen zitten ze aan het ontbijt en op een gegeven moment pakt de ene vriend zijn lepeltje, tikt duidelijk twee keer tegen zijn koffiekopje en zit te glimlachen bij de gedachte aan zijn ongestelde vrouw. Na een moment stilte pakt zijn vriend zijn lepeltje, kijkt de ander aan en tikt 1 keer tegen de pot met aardbeienjam en drie keer tegen de pindakaas.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

PayPal Donatie

Een kleine donatie van 2 Euro om de site te kunnen behouden.