Rob de Vries :-)

uit Enschede

Hondeweer

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Een oude zeeman komt na zeer lange tijd op zee gezeten te hebben, voor het eerst weer aan wal. Omdat hij altijd maar in het gezelschap was van mannen, was het hoog tijd om vrouwelijk schoon op te zoeken. Hij loopt dan ook regelrecht naar de rosse buurt en stapt bij de eerst beste hoerentent naar binnen waar hij al vlug naakt op een bed ligt met een hoertje voor zich die zich aan het uitkleden is.

"Ik heb wel bepaalde wensen" zegt de zeeman. "Ik heb 30 jaar op zee gezeten en ben dus een bepaalde situatie en omgeving gewend. Die zullen nagebootst moeten worden, wil het überhaupt lukken bij mij". Het hoertje vraagt welke wensen de zeeman heeft.

"Nou, tijdens de sex wil ik dat je met je rechterhand deze houten lepel neemt en op deze emmer slaat. Daarbij trap je met je linkerbeen tegen de kast achter je, om het donderende onweer dat ik dag in dag uit heb meegemaakt, na te bootsen. Zonder lukt het niet!" En dus kruipt het hoertje bovenop de zeeman en beginnen ze te vrijen. Tijdens de sex slaat het hoertje zo hard als ze kan op de emmer naast het bed en trapt de kast achter haar bijna stuk met haar been.

"Nee nee, zo lukt het niet" zegt de zeeman. "Je moet ook nog een andere emmer met water vullen, links naast het bed zetten en me iedere 5 seconden met de linker hand water in het gezicht gooien, om de woeste zee waar ik altijd op heb geleefd, na te bootsen. Daarbij moet je iedere keer als je dat doet, "schip Ahoy!" roepen, dan denk ik aan mijn kaptein die ik nu al mis!"
Nou daar begon het hoertje: gekletter met de lepel op de emmer, trappend met het been tegen de kast, spetterend met de rechterhand in het gezicht en "Schip Ahoy!" te roepen. Meteen daarna gooit de zeeman het hoertje van zich af en begint zich aan te kleden. "Wat? Doe ik het nog steeds niet goed?!"vraag het hoertje. "Och schei uit man" zegt de zeeman. "In dit hondeweer wilt toch niemand neuken!

Meer in deze categorie: « De vijfde klas Pindakaas »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

PayPal Donatie

Een kleine donatie van 2 Euro om de site te kunnen behouden.