Rob de Vries :-)

uit Enschede

De afwas

Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Henk zit in zijn midlife crisis en ging een Harley kopen. Zo'n grote met leren tassen enzo. De verkoper geeft hem er een pot vaseline bij. Om het leer mee in te smeren als het regent, anders verweert het in de kortste tijd en kun je alles weggooien.
"Goed", zegt Henk en hij stopt het in zijn zak scheurt weg met de Harley.

Hij gaat eerst cruisen op de snelweg en na een tijdje heeft ie er genoeg van en wil hij het bochtenwerk wel eens effe zien, dus neemt ie het mee naar het platteland. Na een tijdje, als het al donker is, hoort ie:
"Vrut vrut."
Motor afgeslagen.
"Wat is er aan de hand?" denkt hij.
"Shit, vergeten te tanken."
Het is inmiddels al donker maar hij ziet een lichtje branden. Dus hij neemt zijn Harley aan de hand en loopt naar het licht toe. Het is een boerderij. Hij belt aan en de boer doet open. Goedendag zegt de boer. Henk legt uit wat er aan de hand is en de boer zegt:
"Je kunt hier wel blijven eten, dan ga ik zo benzine halen met de trekker. Maar er is een regel tijdens het eten, wie praat die doet de afwas."
"Is goed", zegt Henk. Hij schuift aan en daar komt de boerendochter binnen. Zulke punters van tieten, strakke kont en langen benen. Henk krijgt er zo'n harde van dat de tafel een paar centimeter kantelt. Dan komt de boerin binnen die er niet minder op is en de tafel kantelt nog een paar centimeter.

Hij probeert zijn hutspot naar binnen te krijgen maar hij ziet alleen de dochter. Op een gegeven moment heeft hij het niet meer en gooit hij haar over tafel en neemt haar keihard. Na de daad zet hij haar weer neer. Niemand zegt iets. Dus hij kijkt nog eens naar de boerin en denkt:
"Waarom niet?"
Hij pakt haar net zo hard. Als hij klaar is, gaat hij met hernieuwde eetlust nog wat eten. Als hij ziet dat het regent, springt hij op, knalt zijn pot vaseline op tafel waarop de boer opspringt en zegt:
"Nee nee, ik doe de afwas wel!"

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

PayPal Donatie

Een kleine donatie van 2 Euro om de site te kunnen behouden.