Rob de Vries :-)

uit Enschede

Wensen en Spreuken

Wensen en Spreuken (12)

De wensen en spreuken die op deze site staan zijn over het algemeen wensen en spreuken; Voor iedereen "klaar-voor-gebruik".

Vaak doe je er andere mensen ook een plezier mee. Denk daar maar eens over na. Misschien kunnen onderstaande vertalingen voor de beste digitale nieuwjaarswensen je dan helpen. Het is altijd leuker om dit in iemand zijn eigen taal te doen. Eerst zie het land staan, daarna de beste kerstwensen in die taal.

Onderstaande tabel geeft eerst het land/taal weer, daarna de Nieuwjaars wens.

Of het nu je eigen verjaardag is, of de verjaardag van iemand uit je directe omgeving, het is altijd een gebeurtenis welke je bij blijft. Een verjaardag is één van die gebeurtenissen waar sterke emotionele banden, warmte en genegenheid aanwezig zijn. Felicitaties gaan voorbij de grenzen van onze eigen taal, en een welgemeende felicitatie uitgesproken in een andere taal geeft vaak verrassende effecten te zien. 

De Chinezen staan bekend om hun fortune cookies en wijze spreuken. Een verzameling van Chinese wijsheden mag hier dan ook niet ontbreken.

Ben je op zoek naar een leuke tekst voor je kerstkaarten, maar heb je even geen inspiratie? Geen probleem, Ik heb een aantal voorbeeld teksten en kerstgedichten voor je verzameld.

WC spreuken, overzicht van de grappigste en mooiste wc spreuken. Al deze spreuken zijn geschikt voor op de wc.

Afscheid nemen van een collega die met de VUT gaat?

Ja, dat is carnavals gekte

Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet!

Grappige financiële tegelspreuken en wijsheden over financien, boekhouding en administratie

Gedichten en uitspraken voor 50e verjaardag

Als men 50 jaar wordt heet het dat men Abraham ziet. Voor zo'n heuglijke gebeurtenis zijn er ook al veel heuglijke spreuken en uitspraken verzonnen. Lees hier de leukste, grappigste en origineelste Abraham/Sarah spreuken en gedichten die je kunt gebruiken voor spandoeken, t-shirts, feestgidsen en wat je allemaal nog meer kun verzinnen om de verjaardag van Abraham/Sarah nog leuker en gezelliger te vieren.

Oneliners en citaten over werken en carriere

Iemand een gelukkig nieuwjaar wensen in zijn of haar eigen taal?
Ook leuk voor op een kerstkaartje!

PayPal Donatie

Een kleine donatie van 2 Euro om de site te kunnen behouden.