Rob de Vries :-)

uit Enschede

PC Tips en Trucs

PC Tips en Trucs (9)

Hieronder de diverse Tips en Trucs.

Als extra service voor een ieder die op de hoogte wil blijven van al het nieuws op ICT gebied hieronder een overzicht van een aantal belangrijke informatieve computer gerelateerde websites.
Het nieuws wordt meerdere malen per dag ververst!

Telemarketing: u wordt gebeld door een verkoper: hoe kom je van ze af?

Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het gewoon niet waar.

U kunt uw computer een geluid laten afspelen bij bepaalde gebeurtenissen. (Een gebeurtenis kan een actie zijn die u uitvoert, zoals het aanmelden bij de computer, of een actie die de computer uitvoert, zoals een melding wanneer u nieuwe e‑mail ontvangt.)

Bijgewerkt STOP SEMALT code voor htaccess bestanden.

Hieronder is een codefragment die zal omgaan met het volgende: semalt.com, semalt.semalt.com, bottlenose.com, crawler.semalt.com, musicas.kambasoft.com, baixar-musicas-gratis.com, download-musica -gratis.net, yapoga.com, buttons-for-website.com.

Voor sommige software is het noodzakelijk dat bepaalde poorten in de modem/router worden opengezet.

Soms komen er vreemde karakters op een website te voorschijn als de 'character encoding' niet goed is ingesteld. Dat gebeurt vaak na een verhuizing van provider of server. Je ziet dan ö, ß, ü, ä, of Ãœ, in plaats van karakters zoals ä, Ü, ß, ç, or é.

Een aansluiting op internet betekent vandaag de dag dat uw computer binnen een paar seconden (!) besmet kan zijn met malware. Hier 10 tips die u helpen uw computer en alles wat daar op staat te beveiligen.

Gmail kent net als een regulier e-mailprogramma als Office Outlook de mogelijkheid om Filters in te stellen om bepaalde e-mail automatisch te verplaatsen naar een map of eventueel te verwijderen. Op deze manier kun je het overzicht voor bepaalde mails makkelijk behouden of bepaalde mails automatisch doorsturen naar een ander adres.

Iedereen die beschikt over een Gmail adres, (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) beschikt automatisch ook over een tweede e-mailadres die gebruikt kan worden. Omdat Google in bepaalde landen het Gmail domein niet mag gebruiken gebruikt het bedrijf hiervoor in plaats van Gmail het Googlemail domein. Dit houdt vervolgens automatisch in dat alle gebruikers met een Gmail adres ook beschikken over het tweede Googlemail adres.

PayPal Donatie

Een kleine donatie van 2 Euro om de site te kunnen behouden.