Rob de Vries :-)

uit Enschede

Wie ben ik (info)

Naam: Rob de Vries
Woon nu in Nederland
Hobby's : Computers, Films, Verzamelen van ?

Zoals blijkt is mijn grootste belangstelling voor muziek, software, Films en sinds kort verzamelen van Fotomateriaal.

Ik sta toch nog wel open voor andere verleidingen!

Het leven in Suriname was heel plezierig.
Een heerlijk warm klimaat, een mooi land met veel groen en mooie, vriendelijke mensen.
Het is toch vreemd dat het Suriname in Nederland zo een slechte naam heeft gekregen, want iedere Nederlander die naar Suriname komt verandert direct van mening.
Als ik een gegoede 'pensionado' zou zijn ging ik toch liever in Suriname wonen dan in Spanje of Curaçao.
Huizen zijn goedkoper (tenminste buitenaf, niet in de stad natuurlijk) het leven is rustig, de natuur prachtig, het klimaat heerlijk warm, de bevolking plezierig en iedereen spreekt nog Nederlands ook. Ik was dan ook zeker van plan om een hele tijd in Suriname te blijven.
Het was alleen jammer dat er daar in de afgelopen tijd een hyperinflatie is geweest zodat al mijn spaargeld als sneeuw voor de zon is verdwenen.
Maar, zolang je gezond bent, wat maakt het dan uit!

Helaas de gezondheid heeft nu wel een hele draai gemaakt na het ongeluk op 11 Januari 2004

Op 11 januari 2004 om 4 uur in de ochtend werd ik aangereden van rechts door een persoon die iets te diep in het glaasje had gekken. Hierbij heb ik mijn hoofd tegen het rechter portier geslagen (stuur rechts) bij het naar achteren slaan kwam ik naast de hoofdsteun terecht waardoor ik mijn nek brak. (C6-C7)
Dat ik mijn nek gebroken had kwamen we 2 weken later pas achter doordat mijn linker arm niet meer goed functioneerde.
En op 17 februari 2004 werd ik dan eindelijk geopereerd aan mijn nek door neurochirurg Tjon-Tin-Joe. Deze neurochirurg heeft er prachtig werk van gemaakt.

Wel heel jammer dat de nazorg in Suriname niet zo goed is en dat je voor een goede zorg toch weer terug moet naar Nederland.
 

Geen halsribben. Intercorporele spondylodese met behulp van prothese op de niveaus C6-C7. Goede stand. Gedraaide opnamen tonen lichte
vernauwing van foramen C2-C3 en forse vernauwing van foramen C3-C4 op basis uncartrotische haakvorming. Tevens is er duidelijke vernauwing
van foramen C6-C7 allen rechts. Aan de linkerzijde alleen lichte vernauwing van foramen C3-C4.

Nu woon ik in Nederland sinds 28 febuari 2005 heb nog wel een paar terug slagen gehad waardoor ik een tijdje niet kon lopen.

Update 2014:
De artsen dachten dat het aan de nek lag maar naar lang blijven klagen en een complete onderzoek bleek dat ook mijn rug gebroken is en tot op heden kunnen ze hier niets aan doen.

Lichte anteropositie van L5 ten opzichte van S1. Deze anteropositie bedraagt ongeveer 1/2 cm. Oorzaak van deze anteropositie is niet duidelijk. Er lijkt sprake zijn van lysis van de boog van L5. Kleine spondylotische reacties aan L4 en L5. De boog van L5 is in de mediaanlijn niet helemaal gesloten. Verder geen bijzonderheden.
Conclusie: Lichte anteropositie van L5 ten opzichte van S1 en vermoedelijk lysis van de boog van L5.

Heb nu een leuke aangepaste woning en een goede aangepasete baan (voor zolang dat mag duren) 


Hier ziet U een paar fotootjes van de afgelopen jaren

 

Read 8723 times
More in this category: Keelamandelen van mij »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.