Rob de Vries :-)

uit Enschede

Monday, 12 November 2018 13:06

Zo dat moest er even uit.

Man man man wat wordt ik er moe van. Je mag niet meer roken, niet meer drinken, niet meer dik zijn, suiker gaat in de ban net als zout.
Je mag niet meer naar de Kerstmarkt maar je moet naar de Wintermarkt waar dan ook een gender neutrale wc aanwezig moet zijn , je geen melk meer mag drinken want dat is racistisch, maar wel chocomel, glühwein uiteraard weer niet want dat bevat dan weer alcohol en dat kan dan weer niet, een hot dog kan ook niet meer, dieronvriendelijk, dus een vega burger dan maar. En dan natuurlijk niet vergeten de jodenkoeken, de blanke vla en zigeunerschnitzel want dat is ook weer racistisch. Ben benieuwd hoe lang je in Duitsland nog mag rijden met een Führerschein.
Zwarte piet is helemaal uit de gratie, en zeker de pepernoten met de authentieke voc kruiden,  halloween is te eng, kerstmis te katholiek, in plaats van naar het paasontbijt gaan we naar het suiker feest...
Kunnen we nog even normaal doen, gewoon ieder in z'n waarde laten? Mag ik nog wel de vlag uithangen op Koningsdag? Of beledig ik dan weer iemand? Mag ik zeggen dat een burka niet in de Nederlandse samenleving past? Net zo min als een vergiet op je hoofd?
Weet je? Nee de slavernij en onderdrukking waren niet goed. Daarom is het ook afgeschaft. Daar kunnen wij anno 2018 niets meer aan veranderen.
Fijn dat het is afgeschaft.
Zwarte piet, negerzoenen, etc. heeft daar niets mee te maken, dat is een traditie net zoals stierenvechten. Ik heb ook niets met stierenvechten zal er ook niet gaan kijken.....
Ik vind het pas leuk als de man wordt gepakt door de stier...
Maar het is een traditie.....
In china eten ze honden ... Tja ik pas ...
Ik hoef het niet ... Maar ik hoef ook geen gemarineerde duim grote maden ....
Hier eten we koeien, varkens, kippen, konijnen en noem maar op, daar ben ik mee groot gebracht. Wil je dat niet? Prima eet jij wat anders....
Er is zat te koop. Maar laat mij alsjeblieft mn varkenshaasje of karbonade verorberen, ik vind dat lekker, ben ook als omnivoor ter wereld gekomen.
Daar is mijn gebit en m'n maag op ingesteld. En niet tegen mij zeggen dat je niet eet voor het lekker want dat doe ik gewoon echt wel.
Dat roken ongezond is ja dat weten we inmiddels wel, maar zeggen we over 30 jaar ook .....
O,o,o, die mensen slikten die medicijnen als zoete koek? Als de dokter zegt dat het ABSOLUUT geen kwaad kan dan slikken we het toch? Net zoals de dokters zeiden dat we gerust konden roken?
Wat een gemekker over de meest idiote onderwerpen....
Een mens is een mens, een geloof maar een geloof, welke dan ook, maar laat ze hun ding doen, zolang daar niemand onrecht mee wordt aangedaan en nee die idioterie waar iedereen nu mee aan komt dragen van wat allemaal niet meer kan...
En dat wijzen met die vinger...
Weet je... Wat jij niet wilt dat jou geschied..... Doe dat ook een ander niet...
Leven en laten leven.

Zo dat moest er even uit.

Read 792 times
More in this category: « Mijn belastingformulier

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.