Rob de Vries :-)

uit Enschede

MSN Blochecker

Werken de Block Checkers?

Block Checkers kijken of dat jouw contactpersoon online is of niet, maar werkt dit nu echt? Het antwoord kunnen we je meteen geven, want uit diverse onderzoeken is gebleken dat de Block Checkers helemaal niet werken. Normaal gesproken zou jij het e-mailadres van jouw contactpersoon in moeten typen, zodat de Block Checker kan gaan kijken of dat deze contactpersoon online zo zijn. Maar dit werkt niet, er wordt wel een oordeel gegeven of dat deze contactpersoon er wel of niet is, maar het klopt niet. Makkelijk gezegd dus, de Block Checkers werken niet.

Vroeger werd er altijd gedacht dat de Block Checkers goed werk deden. Veel mensen maakten hier dan ook gebruik van en waren er van overtuigd dat wanneer zij een e-mailadres in zouden voeren dit ook de juiste informatie zou geven over deze contactpersoon. Maar helaas, het tegendeel is gebleken, het klopt allemaal niet. Toch zijn er nog veel mensen die we in de Block Checkers geloven, daarom is het belangrijk om het onder de aandacht te brengen. De goede informatie over de Block Checkers moet de overhand krijgen en er moet duidelijk worden gemaakt dat deze Block Checkers hun werk niet goed doen en dat het verspilde energie is.

Dus als je wilt weten of iemand online is, kun je het beste deze persoon zelf vragen of bellen of dat hij er is. De optie van het internet met betrekking tot de Block Checkers doet zijn werk niet goed en hier moet je dan ook niet in geloven. Ook al zegt de Block Checker dat jouw contactpersoon online is, en jouw contactpersoon zegt van niet, geloof hem/haar dan. Zorg er voor dat je geen ruzie krijgt door de Block Checkers want de meeste informatie die gegeven wordt is onzin. Vertel het daarom door aan iedereen, de Block Checkers van het internet doen hun werk niet goed.

 

 

Read 5231 times
More in this category: « MSN teksten MSN op School »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

PayPal Donatie

Een kleine donatie van 2 Euro om de site te kunnen behouden.