Rob de Vries :-)

uit Enschede

Displaying items by tag: Café

Tuesday, 31 March 2020 14:16

Schoonmoeder

Een man zit zich ladderzat te drinken in een cafe.
Vraagt de cafebaas aan die man: He, waarom drink je zo?
De man antwoordt: Om men schoonmoeder te vergeten!
En, vraagt de cafebaas, helpt het?
Antwoordt de man: Pfff nee, ik zie haar nu dubbel !!

Published in Moppentrommel
Tagged under
Friday, 12 October 2018 10:54

Alcoholmisbruik

In een Parijs café:
Een man zit aan een tafeltje en drinkt de ene cognac na de andere.
Een dame die aan een tafeltje naast hem zit, zegt: "Mijnheer, denk er aan dat er elk jaar dertig duizend Fransen sterven als gevolg van alcoholmisbruik."
De man antwoord: "Hoezo? Ik ben Belg."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Monday, 09 July 2018 11:30

Alcohol controle

Gisteravond werd ik op weg van het café naar huis aangehouden door de politie. “Alcoholcontrole, papieren !” snauwde de agent. Ik gaf hem mijn papieren … “Heeft u gedronken ?” vroeg hij. Ik zei: ” ik heb geen druppel alcohol gedronken agent.” “Ok, een kleine test: Stel, u rijdt in het donker op straat en er komen u plotseling twee lichten tegemoet, wat is dat dan ? ” Ik : “Een auto.” Agent : “Tuurlijk, maar welke merk ? Een Mercedes, een Audi of een BMW ?” Ik : “Weet ik veel !” Agent : “Dus toch gedronken ?” Ik : “Ik garandeer u dat dat niet zo is !” Agent : “Ok, nog een test : Stel , u rijdt in het donker op straat en er komt u plotseling één licht tegemoet, wat is dat ?” Ik : “Een motor !” Agent: “Tuurlijk, dat klopt, maar welke merk ? Een Honda, een Kawasaki of een Harley ?” Ik: “Weet ik veel !” Agent: “Dus toch gedronken ?” Ik werd langzamerhand kwaad , dus ik vroeg: “Zo, meneer de agent. Ook een vraagje: Er staat een vrouw langs de weg. Ze is schaars gekleed, draagt een mini-rok, netkousen en hoge naaldhakken. Wat is dat ?” Agent: “Da´s duidelijk, dat is een prostitué, oftewel plat gezegd een hoer !” Ik: “Tuurlijk, klopt, maar welke ? Uw dochter, uw vrouw of uw moeder ?”

Published in Moppentrommel
Tagged under
Sunday, 24 July 2016 18:09

Verdronken in bier

Agent: “Mevrouw, helaas is uw man verdronken in een fust bier in het café gisteren.”
Vrouw: “Heeft hij erg geleden?”
Agent: “Wij denken van niet. Hij is er drie keer uitgeklommen om te plassen en toen was hij redelijk vrolijk.”

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 11 August 2015 09:16

Bijzondere hond

Een man komt met zijn hond een café binnen en bestelt twee glazen whisky bij de juffrouw achter de bar. Hij proost met de hond en ze drinken beide hun glas leeg. Het meisje dat achter de bar staat is stomverbaasd en vraagt:
"Kan uw hond nog meer kunstjes?"

"Jazeker," zegt de man, "hij kan zelfs een vrouw bevredigen."
Nieuwsgierig geworden neemt het meisje de man en zijn hond mee naar een kamertje boven. Ze kleedt zich uit en gaat verwachtingsvol op bed liggen. De hond kijkt haar aan en doet verder niets. "Het is ook altijd hetzelfde met jou!" schreeuwt de man tegen de hond, "ik doe het je nu nog een keer voor."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Friday, 03 July 2015 00:33

Man en een grote kever in een cafe

Een man komt een kroeg binnen en bestelt een biertje en een biertje in een leeg cola-dopje. "Vreemd", denkt de barkeeper, maar zet de bestelling op de bar. De man haalt een enorme kever uit zijn zak. Die wandelt naar het bierdopje toe, zet het aan zijn mond en begint te drinken. "Wat een grote kever!", zegt de barkeeper. "Hoe kom je daar nou aan?" "Nou, mijn zwager Joop en ik gingen elk jaar op safari naar Afrika en op een dag waren we verdwaald.

Na zes dagen zwerven kwamen we eindelijk in een dorpje bij het Malawi meer. Dat dorpje heette... Ehm, dat dorpje heette..." Hij buigt zich naar de kever en zegt: "Joop! Hoe heette dat dorpje ook alweer waar jij die dochter van die tovenaar had liggen douwen?"

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 16 June 2015 10:39

Snelheid

Twee studenten zitten in een café te praten over wat het snelste is op aarde. De ene student zegt:
" Bliksem is het allersnelste op aarde. Het komt helemaal vanuit de lucht en slaat nog geen seconde later in. "
Dan zegt die andere student:
"Nee hoor, licht is het allersnelste op aarde. Je zet een lichtknopje om en gelijk springt de lamp aan. "

Inmiddels is er een dronken man bij komen staan.
"Nee, " zegt die dronken man, " diarree is het snelst. Laatst stond ik in dit café en voelde ik het opborrelen. Ik liet m'n biertje staan en ging als de bliksem naar huis. Ik rende naar de WC en nog voor ik het lichtknopje had omgezet, zat m'n broek vol ."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Monday, 18 May 2015 13:19

Biertje?

Een man loopt een café binnen met zijn laatste 50 euro . hij bestelt daar voor zijn laatste geld een blad bier. Hij drinkt deze op, hij loopt daarna stom dronken naar buiten. Bij een weiland met prikkeldraad, hangt hij over het prikkeldraad om daar over te geven. Dan komt er een homo voorbij.Die denkt: "Dit is mijn kans!"

De homofiel trekt de broek van de overgevende man omlaag, doet zijn ding en trekt de broek weer omhoog. De homo vond het toch wel zielig om niets te geven voor zijn genot en steekt 50 euro in de man zijn kontzak. De man komt bij en voelt daar het briefje van 50 euro in zijn zak. Hij loopt weer het café binnen en besteld weer voor 50 euro bier. Hij drinkt het op en weer zat loopt hij het café buiten. Bij hetzelfde weiland wordt er weer zo ziek.

Dezelfde homo komt weer voorbij en denkt dit is mijn GELUKSDAG! Hij trekt weer bij de man de broek omlaag en doet zijn ding. Als hij klaar is, gaat de broek weer omhoog en er word weer 50 euro in de man zijn kontzak gestoken. De man komt weer bij en voelt in zijn kontzak. Hij gaat het café binnen en bestelt deze keer voor 50 euro cola, de barman vraagt:
"Hoezo wil je nu cola, net had je voor hetzelfde geld bier besteld."
"Ja," zegt de man: "Maar van jouw bier krijg ik zo'n schralen kont

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 05 August 2014 13:20

Drie stotteraars zitten in een café

Drie stotteraars zitten in een café. Zegt de een tegen de anderen:" G-G-geintje, w-w-wie kan b-b-bestellen zonder te s-s-s-stotteren hoeft niet te b-b-betalen, degene d-d-d-die w-w-wel stottert b-b-betaalt!" De serveerster komt aanlopen en vraagt aan de eerste wat hij wil drinken: "cola", antwoordt deze. De serveerster vraagt het aan de tweede: "sinas", is nu het antwoord. De serveerster vraagt het aan de derde: "koffie", zegt deze, ook zonder te stotteren. De serveerster vraagt: "espresso of cappuccino?" Waarop de stotteraar antwoordt: "r-r-r-rotwijf!"

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 05 August 2014 13:17

Man met bijzondere hond

Een man komt met zijn hond een café binnen en bestelt twee glazen whisky bij de juffrouw achter de bar. Hij proost met de hond en ze drinken beide hun glas leeg. Het meisje dat achter de bar staat is stomverbaasd en vraagt: "Kan uw hond nog meer kunstjes?". "Jazeker", zegt de man, "hij kan zelfs een vrouw bevredigen".
Nieuwsgierig geworden neemt het meisje de man en zijn hond mee naar een kamertje boven. Ze kleedt zich uit en gaat verwachtingsvol op bed liggen. De hond kijkt haar aan en doet verder niets.
"Het is ook altijd hetzelfde met jou!", schreeuwt de man tegen de hond, "ik doe het je nu nog een keer voor".

Published in Moppentrommel
Tagged under
Page 1 of 6