Rob de Vries :-)

uit Enschede

Gebruiksaanwijzing Beesies

Rate this item
(12 votes)

Wat eet een Beesie? Hoe vaak eet een Beesie? Het zijn allemaal dingen die mensen vaak niet weten als ze een Beesie hebben. Daarom is er nu de gebruiksaanwijzing over Beesies.

De gebruiksaanwijzing is bedacht door CKE. CKE wil dat mensen veel weten over Beesies. In de gebruiksaanwijzing staat precies hoe je voor een Beesie moet zorgen en aan welke regels je moet houden. Ook kunnen Beesies goed met kinderen omgaan. Zo probeert CKE te voorkomen dat er slecht voor de Beesies wordt gezorgd.

Minister Verburg van Landbouw en Natuur kreeg de eerste gebruiksaanwijzing. Ze is heel blij met het idee. ‘Mensen weten vaak niet hoe je een Beesie moet houden. Wat eten ze? Hoe vaak eten ze? Wat mogen ze wel en wat mogen ze niet?' Ze vergeleek een Beesie zelfs met een fiets. ‘Een fiets wordt in de schuur gezet, een dier krijgt vaak wat eten en naar allebei wordt vervolgens niet meer omgekeken.' CKE hoopt dat mensen nu dankzij de gebruiksaanwijzing precies weten waar ze aan beginnen als ze een Beesie willen.

update:

Ondanks de lauwe ontvangst in de pers is de gebruiksaanwijzing al niet meer te krijgen 'vanwege de grote vraag', zo heeft CKE bekend gemaakt.

More in this category: « Beesie en de leeuwen van oranje.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.