Rob de Vries :-)

uit Enschede

Displaying items by tag: Bar

Sunday, 07 April 2019 12:33

Stierenmanieren

Er zit een man aan de bar een biertje te drinken. De deur gaat open en er komt een stier binnen. Die loopt om het biljart heen, tikt met zijn neus tegen de rode bal. trapt een peuk uit op de vloer en knikt vriendelijk naar twee dames aan de bar. De stier loopt naar de bar en bestelt een pilsje. De man zit dit met volle verbazing aan te kijken en vraagt aan de barman: "Doet hij dit altijd?"

"Nee," zegt de barman, "normaal bestelt hij een cola."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Friday, 12 October 2018 14:00

Plat

Er komt een man bij de dokter en vraagt hem eens te onderzoeken.
De dokter zegt dat hij zich moet uitkleden. Als de man zijn onderbroek uittrekt, kijkt de dokter en zegt: "Wat is dat voor een platte lul?"
Dat zal ik even uitleggen, zegt de man. Als we met een paar vrienden naar de kroeg gaan worden we een beetje tipsy en dan leggen we ons geslachtsdeel op de toog. Dan fluit de barman en wie hem het laatste wegtrekt krijgt een klap met een hamer. En ja, ik ben regelmatig de laatste. De dokter kijkt nog eens en zegt dat hij daar niks meer aan kan doen.
De man zegt: "Maar daar kom ik ook niet voor."
"Waarvoor komt je dan?", vraagt de dokter.
"Ik kom voor mijn oren", zegt de man, "want ik hoor het fluitje niet."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 11 August 2015 09:16

Bijzondere hond

Een man komt met zijn hond een café binnen en bestelt twee glazen whisky bij de juffrouw achter de bar. Hij proost met de hond en ze drinken beide hun glas leeg. Het meisje dat achter de bar staat is stomverbaasd en vraagt:
"Kan uw hond nog meer kunstjes?"

"Jazeker," zegt de man, "hij kan zelfs een vrouw bevredigen."
Nieuwsgierig geworden neemt het meisje de man en zijn hond mee naar een kamertje boven. Ze kleedt zich uit en gaat verwachtingsvol op bed liggen. De hond kijkt haar aan en doet verder niets. "Het is ook altijd hetzelfde met jou!" schreeuwt de man tegen de hond, "ik doe het je nu nog een keer voor."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Friday, 03 July 2015 00:33

Man en een grote kever in een cafe

Een man komt een kroeg binnen en bestelt een biertje en een biertje in een leeg cola-dopje. "Vreemd", denkt de barkeeper, maar zet de bestelling op de bar. De man haalt een enorme kever uit zijn zak. Die wandelt naar het bierdopje toe, zet het aan zijn mond en begint te drinken. "Wat een grote kever!", zegt de barkeeper. "Hoe kom je daar nou aan?" "Nou, mijn zwager Joop en ik gingen elk jaar op safari naar Afrika en op een dag waren we verdwaald.

Na zes dagen zwerven kwamen we eindelijk in een dorpje bij het Malawi meer. Dat dorpje heette... Ehm, dat dorpje heette..." Hij buigt zich naar de kever en zegt: "Joop! Hoe heette dat dorpje ook alweer waar jij die dochter van die tovenaar had liggen douwen?"

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 05 August 2014 13:20

Drie stotteraars zitten in een café

Drie stotteraars zitten in een café. Zegt de een tegen de anderen:" G-G-geintje, w-w-wie kan b-b-bestellen zonder te s-s-s-stotteren hoeft niet te b-b-betalen, degene d-d-d-die w-w-wel stottert b-b-betaalt!" De serveerster komt aanlopen en vraagt aan de eerste wat hij wil drinken: "cola", antwoordt deze. De serveerster vraagt het aan de tweede: "sinas", is nu het antwoord. De serveerster vraagt het aan de derde: "koffie", zegt deze, ook zonder te stotteren. De serveerster vraagt: "espresso of cappuccino?" Waarop de stotteraar antwoordt: "r-r-r-rotwijf!"

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 05 August 2014 13:17

Man met bijzondere hond

Een man komt met zijn hond een café binnen en bestelt twee glazen whisky bij de juffrouw achter de bar. Hij proost met de hond en ze drinken beide hun glas leeg. Het meisje dat achter de bar staat is stomverbaasd en vraagt: "Kan uw hond nog meer kunstjes?". "Jazeker", zegt de man, "hij kan zelfs een vrouw bevredigen".
Nieuwsgierig geworden neemt het meisje de man en zijn hond mee naar een kamertje boven. Ze kleedt zich uit en gaat verwachtingsvol op bed liggen. De hond kijkt haar aan en doet verder niets.
"Het is ook altijd hetzelfde met jou!", schreeuwt de man tegen de hond, "ik doe het je nu nog een keer voor".

Published in Moppentrommel
Tagged under
Monday, 13 January 2014 09:25

Staren naar jas

Zitten er twee mannen aan een bar, zegt de ene: "Wat ben jij verdomd ongezellig, je zit al een uur naar die kapstok te kijken." "Ja, ik kijk naar mijn jas", is het antwoord. "Doe niet zo raar man", zegt de ander, "ik zit toch ook niet steeds naar mijn jas te kijken?" "Nee, maar dat is ook niet nodig, want die is al een uur weg!"

Published in Moppentrommel
Tagged under
Thursday, 20 June 2013 09:37

Dronken varken

Een boer heeft net 3 koeien verkocht voor 500 euro per stuk. Hij is dan ook heel tevreden en gaat naar huis. Thuisgekomen laat hij per ongeluk het geld vallen, waarop de briefjes meteen opgegeten worden door zijn varken.
Hij wil het varken niet slachten, dus moet hij iets anders bedenken. De boer gaat naar de kroeg met zijn varken en bestelt twee biertjes. De ene drinkt hij zelf op, de andere geeft hij aan het varken. Daarna geeft hij hem een schop,waardoor hij een briefje van 500 uitpoept. De barman is met stomheid geslagen.Hij vraagt: "Hoe doe je dat?" "Och, ja, dat doet dat varken wel vaker," antwoordt de boer. Hij bestelt weer twee biertjes, waarvan hij er zelf eentje opdrinkt en de andere geeft hij weer aan het varken. Hij geeft hem weer een schop en er komt weer een briefje van 500 euro uit.

De barman vindt het fantastisch en wil meteen het varken kopen. De boer stemt hiermee in. Nadat de koop is gesloten zegt de boer: "Ik zal het je nog een keer voordoen." Dus na het biertje geeft hij het varken weer een schop, waardoor het laatste briefje tevoorschijn komt.

De volgende dag staat er in de krant: "Barman schopt dronken varken dood."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Thursday, 20 June 2013 08:59

Tegenslag

Zit een man aan de bar met een biertje, komt opeens een grote gespierde gast binnen en drinkt t pilsje van de de man op.
Begint de man te huilen… Zegt die brede gast kom op, het is maar n pilsje…
Zegt de man, ik kwam vanochtend op me`n werk, werd ik ontslagen.. Ik naar huis, me`n vrouw weg, meubels alles weg… Ik naar de bank, al m`n geld weg…
Ik dacht, ik pleeg zelfmoord…
Ik naar de treinovergang, wachten, heeft de trein vertraging…. Ik naar huis, dacht hang mezelf op, knapt het touw…
Dan maar naar de kroeg, bestel ik me een pilsje, gooi t vol met vergif en dan drink jij het helemaal  top…!!!

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 14 May 2013 08:26

Hoeveel een pint bier kost

Een Limburger, een Brabander en een Belg zitten in een café te praten over hoeveel het kost om een pint bier te drinken…
Zegt de Limburger: “in mijn stamkroeg betaal je de eerste 4 pintjes zelf, en de 5de krijg je gratis.”

Zegt de Brabander: “bij ons betaal je de eerste 3 zelf en de 4de is al gratis.”
Zegt de Belg: “bij ons is er een café waar je vanaf de 1ste pint al gratis drinkt. Na een pint of 10 krijg je zelfs de sleutel van een kamer boven en daar kan je dan nog genieten van een hele nacht gratis seks met meerdere partners.”

De Limburger en de Brabander geloven hem niet maar de Belg houdt voet bij stuk.
Vraagt de Limburger: “heb je dat zelf echt meegemaakt ?”
“Nee”, zegt de Belg, “maar mijn zus wel”

Published in Moppentrommel
Tagged under
Page 1 of 5