Rob de Vries :-)

uit Enschede

Displaying items by tag: Agent

Monday, 09 July 2018 11:30

Alcohol controle

Gisteravond werd ik op weg van het café naar huis aangehouden door de politie. “Alcoholcontrole, papieren !” snauwde de agent. Ik gaf hem mijn papieren … “Heeft u gedronken ?” vroeg hij. Ik zei: ” ik heb geen druppel alcohol gedronken agent.” “Ok, een kleine test: Stel, u rijdt in het donker op straat en er komen u plotseling twee lichten tegemoet, wat is dat dan ? ” Ik : “Een auto.” Agent : “Tuurlijk, maar welke merk ? Een Mercedes, een Audi of een BMW ?” Ik : “Weet ik veel !” Agent : “Dus toch gedronken ?” Ik : “Ik garandeer u dat dat niet zo is !” Agent : “Ok, nog een test : Stel , u rijdt in het donker op straat en er komt u plotseling één licht tegemoet, wat is dat ?” Ik : “Een motor !” Agent: “Tuurlijk, dat klopt, maar welke merk ? Een Honda, een Kawasaki of een Harley ?” Ik: “Weet ik veel !” Agent: “Dus toch gedronken ?” Ik werd langzamerhand kwaad , dus ik vroeg: “Zo, meneer de agent. Ook een vraagje: Er staat een vrouw langs de weg. Ze is schaars gekleed, draagt een mini-rok, netkousen en hoge naaldhakken. Wat is dat ?” Agent: “Da´s duidelijk, dat is een prostitué, oftewel plat gezegd een hoer !” Ik: “Tuurlijk, klopt, maar welke ? Uw dochter, uw vrouw of uw moeder ?”

Published in Moppentrommel
Tagged under
Monday, 09 July 2018 09:53

Nymfo

Een man komt een vriend van hem tegen in de kroeg en zegt tegen hem: “Je gelooft het niet, ik heb een nymfomaan in de auto zitten op de parkeerplaats. Alleen ze sloopt me, ik kan niet meer, ik moet effe bijtanken. Kun jij niet naar de auto gaan en haar even bezighouden? De interieurverlichting is stuk dus ze zal niet in de gaten hebben dat jij mij niet bent.” Zijn vriend gaat akkoord en wandelt naar de auto. Hij stapt in en ze beginnen meteen van bil te gaan op de achterbank. Een paar minuten later ziet een politieagent ze bezig en hij begint irritant op de ruit te tikken en schijnt met zijn zaklantaarn naar binnen. “Wat zijn wij hier aan het doen?”, vraagt de agent. “Niks aan de hand agent, het is mijn vrouw.” “Oh sorry, dat wist ik niet meneer.” “Geeft niks, ik ook niet tot je naar binnen scheen met je zaklantaarn.”

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 29 January 2013 15:02

Zwaarlijvige chauffeur

Een zwaarlijvige chauffeur rijd in zijn veel te zware vrachtwagencombinatie op de snelweg, en je raad het al, de chauffeur word meegenomen om zijn auto te laten wegen. Nadat de vrachtwagen gewogen is en te zwaar bevonden is, word er een proces-verbaal opgemaakt. En de bekende vraag van de agent is “Wist u dat u te zwaar was?”

“Ja,” zegt de chauffeur, “Dat heeft de dokter ook al eens tegen mij gezegd!”

Published in Moppentrommel
Tagged under
Friday, 30 November 2012 10:49

Vlug moe

Commisaris tegen een nieuwe agent :'Je werkt langzaam, je praat langzaam en je loopt langzaam. Is er dan helemaal niets dat jou vlug afgaat?'
Agent: 'Oh, jawel hoor. Ik ben vlug moe.'

Published in Moppentrommel
Tagged under
Friday, 30 November 2012 10:33

Auto gestolen

Een blondje komt op het politiebureau: “Mijn auto is gestolen…”
Agent: “Heeft u gezien wie het gedaan heeft?”
Blondje: “Nee maar ik kon nog wel snel het nummerbord noteren!”

Published in Moppentrommel
Tagged under
Thursday, 23 August 2012 10:28

Toch wel benieuwd

Een politie-Porsche houdt een automobilist aan i.v.m. diens veel te hoge snelheid.
De politieagent zegt dat hij zich genoodzaakt ziet een proces-verbaal uit te schrijven omdat de man geklokt is met een snelheid van maar liefst 185 km, waar maar 80 km was toegestaan.
"Ik hoef verder ook niet te horen waarom u zo hard reed, alle smoezen zijn toch al verteld," aldus de agent.
Halverwege zijn schrijven echter, zegt de agent toch wel benieuwd te zijn naar de reden van de waanzinnige snelheid van de chauffeur.
Deze zegt dat hij zich verbaast over zijn eigen zelfbeheersing.
"Mijn vrouw is er namelijk met een politieagent vandoor gegaan en nu word ik ook nog eens bekeurd door een collega van die vent."
De agent zegt dat hij zich de ellende van de man goed kan voorstellen maar ziet nog steeds geen reden voor het rijgedrag.
"Ik reed in eerste instantie niet eens zo hard, net tegen de 80 km p.u. Toen zag ik in mijn spiegel jullie Porsche en ik dacht, Jezus, ze komen haar terugbrengen."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Thursday, 16 August 2012 09:42

Andere kant

Een blondje vraagt aan een agent de weg: Is het postkantoor die kant op?
Agent: De andere kant.
Loopt het blondje om naar de andere kant van de agent en schreeuwt in zijn oor: Is het postkantoor die kant op?

Published in Moppentrommel
Tagged under
Thursday, 16 August 2012 09:31

Mijn man is kwijt!

Een vrouw spreekt een wijkagent aan: "Mijn man is verdwenen!"
"Hoe zag hij er uit."
"25 jaar, blond, atletisch gebouwd en een grote auto."
"Maar uw man was toch 45, kaal en reed in een fiat panda?
"Ja, maar die hoef ik niet meer terug."

Published in Moppentrommel
Tagged under
Tuesday, 14 August 2012 08:42

Ouder echtpaar vind een zak met geld

Een ouder echtpaar vierde hun  60 ste huwelijksfeest. Ze hadden elkaar op de lagere school ontmoet en waren, na hun pensionering, weer in hun oude buurt gaan wonen.
Tijdens een wandeltocht kwamen ze bij hun oude school en zagen haar naam nog ingekrast staan op een schoolbankje. Op weg naar huis zagen ze ,dat er een zak met geld uit een geldwagen viel. Ze raapten het op en namen het mee naar huis. Daar telden ze het geld en het bleek 50.000 Euro’s te zijn.

De oude man zei: “We moeten het terug geven.”
Maar zijn vrouw vond dat zij het had gevonden en verstopte het op zolder.
De volgende dag kwamen er twee politieagenten de buurt ondervragen om het geld terug te vinden en klopten op hun deur. Na  de vraag of ze de zak met geld hadden gevonden antwoordde zij: “Nee”.

Maar hij zei ,dat ze loog en dat ze het op zolder had verstopt.
“Geloof hem maar niet hoor” zei de vrouw. “Hij begint een beetje seniel te worden.”
Eén van de agenten vroeg aan hem om alles vanaf het begin te vertellen.
“Welnu” zei hij, “Toen wij gisteren van school kwamen…………”
De twee agenten keken elkaar aan en zeiden: “We weten genoeg “.

Published in Moppentrommel
Tagged under
Friday, 03 August 2012 09:50

Een gestolen auto

Een man rijdt 160 op de snelweg en wordt aangehouden door een agent.
De agent zegt: "Meneer, ik hou u aan wegens te hard rijden. Mag ik van u uw rijbewijs zien?"
De man zegt: "Ik heb geen rijbewijs agent. " Zegt de agent: "Geen rijbewijs? Heeft u dan wel papieren van deze auto?"
Zegt de man: "Nee, die heb ik niet want deze auto is niet van mij. Ik heb hem gestolen, maar ik geloof dat ik wel wat zag toen ik mijn pistool in het handschoenenkastje legde. " De agent, verbijsterd: U bent bewapend met een pistool in een gestolen auto?"
Zegt de man: "Ja, die had ik nodig om die vrouw dood te schieten van wie ik deze auto heb gestolen. Haar lichaam ligt in de kofferbak." Het wordt de agent nu te veel en hij roept assistentie in.
Binnen de kortste keren is de automobilist omsingeld door een horde gewapende agenten en de hoofdagent loopt naar hem toe. De hoofdagent vraagt naar zijn rijbewijs en de man haalt zijn rijbewijs uit zijn binnenzak. Dan vraagt de hoofdagent naar de autopapieren en de man laat ze ook zien en die zijn ook in orde. Dan vraagt de hoofdagent of hij in het handschoenenkastje mag kijken en ziet dat daar geen pistool in ligt. Tenslotte vraagt hij of hij in de kofferbak mag kijken en ziet een lege kofferbak.
Dan zegt hij tegen de man: "Ik heb van deze agent gehoord dat u gewapend met een pistool, zonder rijbewijs met een lijk in de kofferbak in een gestolen auto reed. Hoe kan dit?"
Zegt de man: "Ik durf te wedden dat die fantast u ook nog vertelde dat ik te hard reed."

 

Published in Moppentrommel
Tagged under
Page 1 of 3